Time Out veur Kartoesj! ( ff get angesj)

Kartoesj stoppen? Niets is natuurlijk minder waar. Tenslotte zijn de heren van Kartoesj niet meer weg te denken van de bekende Limburgse podia. ‘Tam-Tam’ was hun eerste LVK succes en na 17 jaar maken ze nog steeds tam tam. Onder de projectnaam ‘FF get Angesj’ betreden ze vanaf november het podium met Big Band Time Out en gaan ze met veel energie voor een live performance van een dik uur.


Samen met Time Out brengt Kartoesj natuurlijk enkele herkenbare hits van deze 5 mans dialectgroep, maar Guus, Geert, Ger, Robert en Jan laten ook een andere kant van zichzelf zien. Tijdens deze vernieuwende show kruipen ze o.a. in de huid van Harry Conick, Michael Bubblé, Earth Wind & Fire en Michael Jackson. “We zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Projecten als deze geven ons de gelegenheid om naast het gebruikelijke  carnavalsrepertoire iets ander van ons te laten horen. Zo stonden we al met diverse HaFa korpsen, koren en Symphonic Impulse op het podium. Ook Big Band Time Out is ons niet vreemd. Al eerder speelden we enkele nummers samen. Dat smaakte naar meer en was de prikkel voor ‘FF get Angesj’ ”, aldus Guus Kitzen.

Big Band Time Out staat bekend om haar succesvolle cross-overconcerten. De band speelde met diverse Nederlandse en Limburgse gastartiesten zoals o.a. George McCrae, Toni Wille, (Pussycat), Gabriëlla Massa, Big Benny, W-Dreej, Spik & Span, Fabrizio en Xander de Buisonjé. Ook betraden ze al vaker het podium met de stand-up popband de Coronas. Eric van Oppen (ex Volumia!), bandleader van Time Out, is voortdurend op zoek naar de verbinding tussen traditionele Big Band nummers en hedendaagse popmuziek. “Een afwisselend repertoire met enthousiaste muzikanten zorgt voor een energieke show die aantrekkelijk is en blijft voor het publiek. Het is altijd weer een gave uitdaging om alles samen op de juiste manier te laten klinken, alsof de muzikale puzzel in elkaar valt.”, aldus Eric.  

De aftrap van deze unieke samenwerking is op 20 november ter gelegenheid van het 150 jarig jubileum van Harmonie St. Cecilia Geleen en vindt plaats in de tuinkassen van Hoofs Kwekerij in Geleen. (klik hier voor kaartverkoop)

Maar wat de heren betreft blijft het niet bij deze ene keer. Wil jij dit concept ook boeken? Bezoek www.bbtimeout.nl

20141114-time_out-393

bericht delen