geertGeert Cremers is in het dagelijkse leven werkzaam als fysiotherapeut.Muziek en voornamelijk zang, loopt als een rode draad door zijn leven.

Als tiener zong hij in de hardrockformatie Hangover. Op de havo deed hij onder andere samen met Guus Kitzen examen in muziek. Zijn buitengewoon stemgeluid, o.a. gekenmerkt door de mogelijkheid tot grote dynamische verschillen binnen een indrukwekkende stemomvang, biedt hem vocale toegang tot een grote verscheidenheid aan repertoire. Vanaf die tijd is Geert in diverse ensembles actief geweest, waaronder de groep Harvest, Collegium Vocale Ad Mosam en het Christobaldi ensemble.

Verder heeft hij een aantal keren als gastsolist diverse rollen vertolkt in de musical Jesus Christ Superstar. Ook het carnavalsrepertoire spreekt Geert erg aan. Zo verleent hij altijd zijn medewerking aan de Zittesje revuu en de cd's van de Marotte.

Hij verzorgde concerten met Linda Wagemakers te Maastricht, speelde de hoofdrollen in de opera "La belle Helene" 2006 en in "Der Bettelstudent" 2008. De laatste twee in samenwerking met het MOV te Maastricht. Hij heeft de opleiding voor paardenosteotherapeut afgerond.