L11 Alaaf motto 2016

Vastelaovesvierder Patrick van de Weijer uit Maastricht heeft het winnende L11 Alaaf jaarmotto 2016 ingestuurd. Een deskundige jury heeft gekozen voor het motto ‘Ein geluid van noord tot zuid’. Dit motto wordt vermeld op alle L11 Alaaf medailles van 2016. Voor Kartoesj onderstreept dit hun lied door Guus Steinen geschreven; Vastelaovend Maakt Vrunj 

De reactie van Patrick: “De reden waarom ik het motto ‘Ein geluid van noord tot zuid’ heb ingezonden is dat vastelaovend het perfecte middel is voor verbroedering. ‘Ein geluid’ slaat enerzijds op de vastelaovesmuziek en anderzijds op ons eigen Limburgs dialect. ‘Van noord tot zuid’ slaat op de verbinding provincie breed die het vastelaovesfeest onbewust maakt.“
Het motto past uitstekend bij L1. Éen geluid tijdens de vasteloavend in de gehele provincie. Bovendien maakt het motto een mooi bruggetje naar de verbinding tussen noord en zuid. Met alle vastelaovesfeesten waarbij álle Limburgers als het ware samen smelten en gebroederlijk samen feesten en genieten komt dit motto mooi tot uitdrukking.

Met de bekendmaking van het L11 Alaaf jaarmotto van 2016 kunnen we aan de slag met het ontwerp van de L11 Alaaf medaille 2016.
Hierbij vragen wij wederom om jullie hulp. Ga naar de L11 Alaaf app en kijk bij de button ‘Ontwerp 2016’ voor meer informatie.