Kartoesj zoekt het “sjoons verseerde prinsehoes”.

In ’t kader van hun lied “veer höbbe de prins in de sjtraot” gaat Kartoesj op zoek naar ” ’t sjoons verseerde prinsehoes 2015 van Limburg”.

Het lied gaat over bewoners van de ”sjtraot “ die er trots op zijn dat de vastelaovesprins in hun straat woont en die vervolgens uitgebreid het prinsenhuis gaan versieren. Niet zelden wordt de hele straat in het teken gezet van het prinsschap. Kartoesj hecht veel waarde aan deze vorm van saamhorigheid en de winnaar mag vervolgens in overleg een datum prikken voor een gratis optreden van Kartoesj.

Doe mee

Is er bij u in de buurt een prachtig versierd prinsenhuis en hangt de straat ook vol slingers en vlaggen, doe dan mee met de verkiezing van ’t sjoons verseerde prinsehoes’. Tot en met dinsdag 10 februari 2015 kunt u op de volgende wijze meedoen:

Maak foto’s van het versierde huis van de prins en eventueel de straat. Mail die door naar info@kartoesj.dev en vermeld daarbij de naam van de prins en de vereniging, het adres en telefoonnummer van de contactpersoon. Alle extra informatie omtrent het versieren is welkom. Op donderdag 12 februari 2015 zal de uitslag worden bekend gemaakt in het programma avondgasten bij L1 TV.

De erelijst:

2006 won prins Danny I van de Bokkerriejers uit Heerlerheide
.

2007 prins Sjoerd II van de Uule uit oud-Geleen

2008 prins Tjeu I van de Parkuule uit Amstenrade

2009 prins Jo I van de Golfbraekers uit Wessem

2010 prins Bram I van de Kevers uit Kessel

2011 prins Grad I van de CV de Maasjoertse uit Well

2012 jeugdprins Glenn I van het JeugBoemelèreriek uit Banholt

2013 prins Jac IV van de Bosuule uit Nunhem

2014 prins Jac IV van de Gaarekiekere uit Gulpen

bericht delen