Kartoesj weer verder als 5-mans formatie.

Ruud mit ein fluitje van nn centIn de afgelopen maanden heeft Kartoesj niet stilgezeten en hebben zich intern een aantal veranderingen voorgedaan. Een eerste verandering is dat Ruud Rutjes besloten heeft om per 1 oktober 2016 te stoppen met optreden.

Ruud verwoordt zelf:
“Na veel vijven en zessen, overpeinzingen, ..welles, …nietes, heb ik besloten te stoppen met optreden met Kartoesj. Na ruim 16 jaar en vele optredens met Kartoesj kan ik alleen maar zeggen dat ik een geweldige, ongelofelijke tijd heb gehad.
Aangezien ik al die tijd heel veel aan de kant heb gezet voor Kartoesj, is het nu tijd om meer vrije tijd door te brengen met mijn vrouw, kinderen en vooral kleinkinderen.
Want ik ben niet meer zo piep (67 jaar oud).
Het is wel een geweldig gevoel om plaats te maken voor twee heel gemotiveerde rasartiesten.
‘Ich wunsj de nuuj leden en de ganse Kartoesj organisatie dan auch alle gouds veur de kommende jaore en bedank ze veur de geweldige tied die ver saame gehad hubbe. Veer zeen os waal weer. En of ich t zal misse?… zeker weite.
Groetjes Ruud”.

Ook heeft Kartoesj, naast het maken van nieuwe liedjes, een aantal gesprekken gehad met mogelijke nieuwe kandidaten. En die hebben ze gevonden in twee gemotiveerde, zeer ervaren zangers. Welke de twee nieuwe Kartoesjleden zijn, laten we nog even als verrassing.

Bij deze willen we Ruud veel succes en gezondheid toewensen in zijn verdere leven en in dat wat hij in zijn extra vrije tijd gaat doen.
‘Veural diene humor zulle ver erg gaon misse’. ‘Ruud, bedank veur alles!’

bericht delen