Kartoesj viert de zomer met de ‘Limbo SoCa’

Als je zou kunnen kiezen tussen ‘vastelaovend viere’ in de winter of in de zomer: wat zou dan jouw keuze zijn? De winter staat voor warme en feestelijke gezelligheid met elkaar dansend, zingend en zwetend met een pilsje in je hand, staand in de kroeg of met z’n allen op een plein. De zomer staat voor uitbundigheid, zwieren en zwaaien in kleurrijk uitgedoste luchtige kleding en een verfrissend, fruitig drankje in je onmiddellijke nabijheid.

“Da’s zo goed als een onmogelijke keuze”, hoor ik je hardop denken. Beide keuzes zijn absoluut aantrekkelijk. KARTOESJ deelt je mening en maakt het je daarom makkelijk. Bekend geworden als we zijn met onze ‘vastelaoveskrakers’, brengen we nu een muzikale, zomerse variant uit met de titel ‘LIMBO SOCA’.

‘Soca’ is de afkorting van het begrip ‘soul calypso’ en staat voor een Caraïbische muziekstijl die vrolijkheid koppelt aan melodische, ritmische muziek. Misschien zie je nu beelden voor je van de zomercarnaval zoals die door mensen uit de Caraïben ook in Nederland wordt gevierd. Door het nummer ‘LIMBO SOCA’ op te nemen en uit te brengen haalt KARTOESJ die zomerse klanken en feestelijke vrolijkheid binnen onze provinciegrenzen.

Drèjje mit de kòntj, is väör jederein gezòndj’! Laat die zomer en haar heerlijke vakantietijd maar komen. Limburg en ook KARTOESJ is er klaar voor. Met de ‘LIMBO SOCA’ op je radio of uit een boxje waar je muziek op kunt streamen, ben jij klaar voor de zomer en alvast voorbereid op de ‘vastelaovesviering’ tijdens het 5e seizoen.

Tied väör aksie, ammezasie, kòm op noe allemaol zènge, gangk mit KARTOESJ noe swinge…’. Luister naar en dans op dit nieuwe KARTOESJ-nummer. En stuur ons dan jouw zomerse beleving en viering van de zomercarnaval middels een foto en bericht door op Facebook of Twitter!

Geniet de zomer van 2017, samen met KARTOESJ en de ‘LIMBO SOCA’.

KARTOESJ | juli 2017

Origineel             Movin

C/A                       N. Lewis

SA                         R. Pasmans

Uitvoerende       Kartoesj